O nama

Doga d.o.o.

Kada smo planirali naš poslovni put spojili smo napredne tehnologije i iskustvo, i definisali našu poslovnu politiku. U želji da se odvojimo od konkurencije odlučili smo da Vam ponudimo isključivo najsavremenije i najkvalitetnije proizvode u tehnologiji digitalne i ofset štampe korišćenjem najkvalitetnijih materijala za štampu proizvođača iz EU, SAD i Kanade.

Na tržištu smo se izdvojili profesionalnim pristupom poslu, poslovnom politikom pružanja najkvalitetnije usluge, poštovanjem rokova i kvalitetom gotovih proizvoda. Uz stalno praćenje svetskih trendova oduprli smo se iskušenjima jeftinih nekvalitetnih materijala koje su pred nas stavljali trenutni zahtevi tržišta i ostali smo dosledni svojoj odluci da na našem tržištu ponudimo isključivo kvalitet.

Tokom godina firma DOGA postala je nezamenljiv partner u oblasti štampe mnogim malim i velikim firmama, marketinškim agencijama i organizacijama, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Naša osnovna ponuda je

  • Digitalna štampa (samolepljiva grafika, prozorske folije, auto grafika, baneri, bilbordi, podna grafika, megabordovi, dekoracije...)
  • Ofset štampa (posteri do formata B1, katalozi, plakati, leci...)

Javite se, rado ćemo Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja, razrešiti Vaše dileme, poslati Vam kataloge i uzorke, izaći u susret svim Vašim specifičnim potrebama i posetiti Vas lično kako bismo se o svemu dogovorili.

Porazgovarajte sa našim komercijalistima i dizajnerima i zajedno sa njima odaberite najbolje rešenje za Vas.